Головна Новини HI-tech технології Google випустить новий додаток для комп'ютерів: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Google випустить новий додаток для комп'ютерів: що відомо (ФОТО)

Новий універсальний додаток замінить Backup and Sync і Drive File Stream

13 липня 2021, 19:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google запустила новий додаток для персональних комп'ютерів. Про це повідомляє видання GSMArena.

Google випустить новий додаток для комп'ютерів: що відомо (ФОТО)

Новий додаток від Google. Фото з відкритих джерел

Google випустила новий додаток під назвою Google Drive для користувачів персональних комп'ютерів. Він замінить Backup and Sync і Drive File Stream.

Для довідки: Кілька років тому Google розділила програму Google Drive на Backup and Sync для звичайних користувачів і Drive File Stream — для корпоративних.

Нині в компанії вирішили випустити один універсальний додаток Google Drive для всіх користувачів. Віе є як для користувачів комп'ютерів під управлінням операційної системи Windows, так і MacOS.

Вже на наступному тижні (19 липня) Google почне переводити користувачів на новинку, а з серпня користувачі Backup and Sync отримають повідомлення з інструкцією по переходу.

Уже першого жовтня компанія повністю закриє Backup and Sync.

Google випустить новий додаток для комп'ютерів: що відомо (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Samsung випустила бета-версію свого браузера для смартфонів. Тепер він буде працювати за допомогою нового движка. Користувачі отримають нові функції і поліпшення конфіденційності браузера. Стала відома дата стабільної версії новинки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що розробники популярного месенджера WhatsApp готують нове оновлення. У ньому з'явиться нова можливість, завдяки якій більше не потрібно буде відкривати посилання в чаті, щоб дізнатися його зміст. Новинка буде доступною як для користувачів пристроїв на iOS, так і для Android. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини