Головна Новини HI-tech технології Google оновить один зі своїх популярних сервісів: що нового
commentss НОВИНИ Всі новини

Google оновить один зі своїх популярних сервісів: що нового

Google розширить можливості свого сервісу Google Photos

19 травня 2021, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google додасть нові функції у свій сервіс для зберігання фотографій.

Google оновить один зі своїх популярних сервісів: що нового

Google Photos - фото з відкритих джерел

Оновлення було представлено на конференції Google I/O. Незабаром користувачам сервісу стануть доступні такі функції, як захищені паролем папки, "Спогади" та "Кінематографічні моменти".

За словами представників компанії, наразі в сервісі зберігається близько 4 трильйонів фотографій і відео, однак велика їх кількість не проглядається. Щоб це змінити, в Google хочуть використовувати алгоритми на основі штучного інтелекту, які повинні нагадувати користувачам про значущі моменти в їхньому житті.

Система буде об'єднувати фотографії в групи, а потім показувати їх у вигляді спогадів. Користувачі Google Photos зможуть видаляти, перейменовувати, а також вибирати кращі спогади за місяць.

Функція "Кінематографічні моменти" являтиме собою розвиток запущеної в минулому році Cinematic Photo. Вона за допомогою машинного навчання дозволить створювати анімації на основі схожих фото.

Також сервіс даватиме можливість ставити паролі на папки. Таким чином користувачі зможуть відокремлювати свої фото від загальних і переносити їх у такі місця.

Для довідки: сервіс Google Photos надає користувачам необмежений простір для зберігання фото і відео. Завантажені файли стискаються, щоб займати менше місця, однак практично не втрачають у якості.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Google створив додаток для виявлення шкірних захворювань , а також про те, що Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні і скільки буде коштувати Play Pass.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини