Головна Новини HI-tech технології Google додала нові функції в Android: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Google додала нові функції в Android: що відомо

Новинка принесе ряд нових функцій для тестувальників

15 липня 2021, 12:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google випустила нову бета-версію для своєї операційної системи Android 12. Про це повідомляє видання Android Police.

Google додала нові функції в Android: що відомо

Нова версія Android. Фото: Android Police

Як стало відомо, нова бета принесе ряд функцій для тестувальників, які раніше були недоступні, наприклад:

• З'явилася можливість створення довгих скріншотів з прокруткою. Цю функцію багато користувачів чекали вже впродовж довгого часу. Раніше в компанії вже тестували цю можливість в бета-версії Android 11, проте в стабільну операційну вона не була додана. Тепер при створенні знімка екрана користувач бачитиме кнопку "захопити ще";

• В Beta 3 буде працювати новий універсальний пошук по влаштуванню;

• Тепер перемикання з вертикального в горизонтальний режим екрана і навпаки буде здійснюватися трохи швидше. Нова можливість автоповороту буде використовувати не тільки акселерометр, але і розпізнавання особі за допомогою передньої камери.

Google додала нові функції в Android: що відомо - фото 2

Також в новій версії операційної системи з'явилися та інші поліпшення.

Beta 3 для Android 12 вже доступна для підтримуваних смартфонів Pixel, які беруть участь в програмі Android Beta. Згідно з графіком компанії наступна — четверта бета-версія стане завершальною, за яким послідує створення збірки кандидата, а потім випуск стабільної Android 12.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Microsoft випустила новий патч для своєї операційної системи Windows. Він вийшов в рамках щомісячного оновлення. З новим апдейтом розробники виправили понад сто вразливостей в системі. З них більше ніж десять відзначені, як критичні. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в компанії Apple працюють над новою послугою, яка буде називатися Apple Pay Later. Вона створюється у співпраці з одним з найбільших інвестиційних банків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини