Головна Новини HI-tech технології Microsoft випустила оновлення для Windows, яке виправляє понад сотню небезпечних вразливостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft випустила оновлення для Windows, яке виправляє понад сотню небезпечних вразливостей

Оновлення доступно для Windows 10, Windows 7 і Windows 8.1

14 липня 2021, 14:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft випустила нове оновлення для своєї операційної системи Windows. Про це повідомляє видання Neowin.

Microsoft випустила оновлення для Windows, яке виправляє понад сотню небезпечних вразливостей

Microsoft випустила оновлення для Windows. Фото з відкритих джерел

Патч вийшов під номером KB5004237 в рамках традиційного щомісячного оновлення (Patch Tuesday). Він поширюється для систем Windows 10 збірок - 2004, 20H2 і 21H, а також більш ранніх Windows 10 корпоративних, освітніх та версій з можливістю довгострокової підтримки.

Програмісти Microsoft додали в оновлення ряд виправлень і доопрацювань. Наприклад, усунуті проблеми з печаткою і підвищена безпека основних операцій системи.

Також патч став доступний і для більш старих версій операційки - Windows 7 і Windows 8.1. В оновленні усунуті проблеми з 16-разляднимі програмами, а також доданий ряд інших доробок.

В рамках щомісячного оновлення було виправлено 117 вразливостей (13 — критичні та 103 — небезпечні), як в самій операційній системі, так і в фірмових продуктах Windows.

Microsoft припинила підтримувати своєю Windows 7 вже понад року тому, проте для корпоративних користувачів пропонується платна продовжена підтримка.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft випустила термінове оновлення для своїх операційних систем Windows. Оновлення виправляє критичну помилку, завдяки якій зловмисники могли віддалено виконувати код з повними правами адміністратора. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що у користувачів нової Windows 11 буде обмежений час на те, щоб без втрат повернутися на колишню операційну систему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини