Головна Новини HI-tech технології Apple запустить послугу покупки своїх пристроїв у розстрочку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple запустить послугу покупки своїх пристроїв у розстрочку: що відомо

Також у компанії працюють над тимчасовими цифровими картами Apple Pay Later

14 липня 2021, 18:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple працює над новою послугою. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Apple запустить послугу покупки своїх пристроїв у розстрочку: що відомо

Apple дозволить купувати свої пристрої у розстрочку. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, фахівці компанії працюють над новою послугою, яка називається Apple Pay Later. Судячи з назви, йдеться про фінансову послугу, а саме про можливість для покупців оплачувати отриману продукцію компанії Apple у розстрочку. Повідомляється, що така послуга створюється у співпраці з одним з найбільших інвестиційних банків Goldman Sachs.

Нині у Apple вже є розстрочка, яка працює на основі Apple Card (кредитна карта від Apple, що вийшла у 2019 році), проте нова послуга не буде з нею пов'язана.

Заявку на покупку за допомогою розстрочки від Apple потрібно буде подавати за допомогою програми Wallet для пристроїв від Apple. Мабуть, якщо покупець захоче таким чином купити свій перший пристрій від цього виробника, то у нього нічого не вийде.

Крім того, в компанії працюють над тимчасовими цифровими картами Apple Pay Later, але про них поки що немає ніяких подробиць. Поки невідомо, коли саме почнуть працювати ці послуги.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Apple випустила новий аксесуар для своїх смартфонів. Новий бездротовий додатковий акумулятор на магнітах MagSafe Battery Pack доступний для будь-якої версії нового iPhone 12. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в роботі одного із сервісів від компанії Apple стався збій. Користувачі скаржаться на те, що вони не можуть увійти в свій обліковий запис і на загальне уповільнення роботи. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини