Головна Новини HI-tech технології Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Вчені відзначають, що останнім часом у світі стрімко знижуються показники народжуваності, що може призвести до дуже плачевних наслідків.

15 грудня 2022, 00:15 comments2738
Поділіться публікацією:








Повідомляється, що майбутні батьки зможуть буквально "відредагувати" геном своєї дитини та цілодобово стежити за розвитком ембріона за допомогою спеціальної програми, яка встановлюється на телефон.

 Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+)

EctoLife / Скріншот

У ході проведення множинних досліджень, які повинні врятувати планету від тотального безпліддя та подальшого вимирання, було розроблено концепт інкубатора-ферми для виношування дітей, який отримав умовну назву "штучна матка". Розробка називається EctoLife і днями її презентували широкому загалу.

 Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 2

За словами авторів проекту, концепція EctoLife полягає у тому, щоб допомогти дітям розвиватися доношеними "без біологічних перешкод". Для цього майбутні батьки повинні будуть об'єднати свої яйцеклітини та сперматозоїди за допомогою екстракорпорального запліднення. Потім батьки виберуть життєздатний, сильний і "генетично кращий ембріон", який і буде поміщений у "штучну матку". Таким чином, можна буде уникнути розвитку у дитини будь-яких успадкованих генетичних захворювань.

 Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 3

"Завод" з виробництва дітей, як запевняють вчені, зможе виношувати понад 30 тисяч дітей на рік. Ця "штучна матка" здатна вирішити проблему пар, які не можуть мати дітей за медичними показаннями. Також EctoLife допоможе жінкам, які панічно бояться народжувати та стане "альтернативою класичним пологам". Крім цього подібний завод здатний вирішити проблему викиднів та смертності під час пологів.

 Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 4

Немовлят вигодовуватиме штучний інтелект, який підбере кожному ембріону необхідне саме для нього харчування. Коли дитина досягне повної зрілості вчені "застосують режим пологів" – натиснувши кнопку вони звільнять "штучну матку" від амніотичної рідини та звільнять немовля.

Розробники обіцяють, що кожна капсула "штучної матки" буде обладнана камерами, з'єднаними з гарнітурою віртуальної реальності. Це дасть можливість батькам співати своїм майбутнім дітям колискові, спілкуватися з ними та стежити за їх розвитком. Крім цього, спеціальна гарнітура навіть допоможе "відчути" рух немовляти всередині "штучної матки" та послухати його серцебиття.

Коли і де буде реалізовано цей проект – не уточнюється. Також і не відома приблизна вартість таких послуг.

Раніше "Коментарі" писали про те , що вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО). Постійне використання смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів призведе до незворотних наслідків та зовнішність людини у майбутньому значно зміниться.

Читайте також: Названі програми, які миттєво розряджають телефон: список. Багатьом із нас доводиться годинами сидіти без світла, і це змушує замислитися над тим, як можна заощадити заряд батареї на своєму гаджеті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини