Головна Новини HI-tech технології Експерт зробив невтішний прогноз щодо курсу Bitcoin: коли і на скільки впаде валюта
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт зробив невтішний прогноз щодо курсу Bitcoin: коли і на скільки впаде валюта

Експерт розповів про те, на скільки може впасти курс Bitcon

6 липня 2021, 12:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Експерт зробив заяву щодо курсу головної криптовалюти Bitcoin. Про це повідомляє видання Stansberry Research.

Експерт зробив невтішний прогноз щодо курсу Bitcoin: коли і на скільки впаде валюта

Падіння курсу Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, гендиректор компанії ADVFN   Клем Чемберс в інтерв'ю Stansberry Research заявив, що падіння курсу Bitcoin вже не зупинити. Також Чемберс позначив межі, до яких прагне валюта.

На його думку, в найближчому майбутньому зростання даної криптовалюти не передбачається. Тим, хто купив Bitcoin за ціною 60 тисяч доларів за монету, доведеться ще довго чекати для того, щоб повернути вкладені кошти.

Чемберс вважає, що курс може продовжити падіння аж до десяти тисяч доларів за монету, а в якийсь момент опуститися навіть до позначки в 7 тисяч. На ринку буде величезна волатильність і інвесторам нема потреби повторно входити на ринок поки вона не вщухне. Спокій стане орієнтиром для придбання.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий аналітик криптовалюта Ларк Девіс зробив заяву з приводу курсу Bitcoin. На його думку, дана валюта перебуває тільки на початку свого життєвого шляху і в майбутньому буде конкурувати з ринковою капіталізацією золота. Експерт розповів до якої позначки може вирости курс Bitcoin, а також позначив проміжок часу, в якому може відбутися зростання. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що аналітики американського інвестиційного банку JPMorgan Chase прогнозують падіння курсу головної криптовалюти Bitcoin. Експерти розповіли в якому діапазоні буде знаходитися курс, а також про терміни падіння. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини