Головна Новини HI-tech технології Експерти пророкують падіння курсу Bitcoin: на скільки подешевшає валюта
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти пророкують падіння курсу Bitcoin: на скільки подешевшає валюта

Експерти розповіли про те, що буде з курсом Bitcoin

25 червня 2021, 14:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Експерти зробили прогноз з приводу курсу популярної криптовалюти Bitcoin. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Експерти пророкують падіння курсу Bitcoin: на скільки подешевшає валюта

Прогноз курсу Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, аналітики з американського інвестиційного банку JPMorgan Chase зробили прогноз щодо курсу Bitcoin. На їхню думку, головна цифрова валюта продовжить своє зниження в ціні, навіть після недавньої коригування до 34 тисяч доларів за монету. Експерти кажуть, що ринок криптовалюти залишається ведмежим (ситуація, в якій зберігається тенденція до зниження цін).

Передбачається, що подальше зниження курсу біткоїну, а також інших криптовалют, може викликати продаж акцій G rayscale Bitcoin Trust по завершенню шестимісячного періоду блокування. У середньостроковій перспективі ціна на Bitcoin буде перебувати в діапазоні від 23 до 35 тисяч доларів на одну монету.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що аналітики з компанії OANDA Corporation зробили прогноз з приводу курсу Bitcoin. На їхню думку, ціна на дану монету може сильно обвалитися. Вони назвали причину падіння курсу, терміни, а також імовірну ціну біткоїни в майбутньому. Детальніше читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що Сальвадор став першою у світі країною, яка "легалізувала" Bitcoin. Тепер в даній державі можна буде розплачуватися за будь-який товар або послугу біткоїнами наряді з доларами США. Для підприємств, що бояться працювати з криптовалютою, буде створений спеціальний трастовий фонд обсягом у 150 мільйонів доларів. Завдяки йому електронні монети можна буде в найкоротші терміни обміняти на традиційну валюту. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини