Головна Новини HI-tech технології Произойдет сильное падение: эксперты рассказали, чего ждать от курса Bitcoin
commentss НОВИНИ Всі новини

Произойдет сильное падение: эксперты рассказали, чего ждать от курса Bitcoin

Експерти розповіли про те, що може статися з курсом Bitcoin

11 червня 2021, 20:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Курс Bitcoin може сильно впасти. Про це повідомляє аналітики з компанії OANDA Corporation.

Произойдет сильное падение: эксперты рассказали, чего ждать от курса Bitcoin

Експерти розповіли, що може трапиться з Bitcoin найближчим часом

На їхню думку, падіння даної криптовалюти може продовжитися, і курс опуститься нижче 30 тисяч доларів за монету. Своєю чергою це спонукає інвесторів до продажу своїх активів. Це ще більше може вплинути на курс Bitcoin. В результаті цього, ціна на нього може і зовсім опуститься до позначки 20 тисяч доларів.

Також існують ризики того, що обвал курсу біткоїну може потягнути за собою та інші цифрові валюти, наприклад Ethereum. Відзначимо, що якщо ціна за 1 біткоїн опуститься до позначки 20 тисяч доларів за монету, це стане найнижчим значенням за останні пів року.

Раніше стратеги американського банку JPMorgan зробили прогноз щодо Bitcoin. На думку експертів, курс даної криптовалюти продовжить зниження найближчим часом, проте вже до кінця року ситуація може змінитися в протилежний бік, і він виросте в кілька разів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що влада Сальвадора проголосували за "легалізацію" Bitcoin. Таким чином ця країна стане першою у світі, яка буде використовувати криптовалюта в якості офіційного платіжного засобу. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що старший стратег Bloomberg Intelligence Майк Макглоун передбачає, що курс Bitcoin може "злетіти" в найближчому часі. На його думку, дана валюта зараз перебуває в стадії "бичачого ринку". Також він розповів про те, до якої позначки може наблизитися курс цієї криптовалюти.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини