Головна Новини HI-tech технології Експерт пророкує швидкий зліт курсу Bitcoin: на скільки зросте валюта
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт пророкує швидкий зліт курсу Bitcoin: на скільки зросте валюта

Експерт пророкує, що курс Bitcoin може вирости в кілька разів

27 травня 2021, 13:13 comments7448
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Експерти припускають, що ціна на Bitcoin може вирости в кілька разів. Про це повідомив старший стратег Bloomberg Intelligence   Майк Макглоун на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Експерт пророкує швидкий зліт курсу Bitcoin: на скільки зросте валюта

Курс Bitcoin може збільшиться в кілька разів. Фото з відкритих джерел

На його думку, зараз криптовалюта Bitcoin знаходиться в стадії, так званого "бичачого ринку" (ситуація, в якій ціни підвищуються або мають передумови до підвищення). Також експерт додав, що причиною недавнього коригування валюти стало надмірне споживання енергії. Майк вважає, що в майбутньому курс популярної цифрової валюти буде рухатися до позначки в 100 тисяч доларів за один біткоїн.

Раніше мільярдер і засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск зустрівся з американськими видобувачами криптовалюти та обговорив з ними тему використання поновлюваних джерел енергії для майнінгу. Після того як це стало відомо курс Bitcoin швидко перевищив позначку в 40 тисяч доларів. До цього він знизився до 38 тисяч за одну монету.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Tesla відмовляється від прийому криптовалюти Bitcoin як оплати за свої автомобілі. Це сталося через те, що засновника компанії Tesla Ілона Маска стурбував згубний вплив на навколишнє середовище палива, яке задіюється у видобутку цифрової валюти. Маск зазначив, що якщо видобуток Bitcoin перейде на більш "стійку енергетику", компанія перегляне своє рішення. 

Також нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що Tesla повинна заплатити штраф у розмірі покупцям Model S. Покупці змогли довести в суді, що акумулятори встановлені на їх авто стали гірше працювати після останнього оновлення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини