Головна Новини HI-tech технології Експерт прогнозує небувале зростання Bitcoin: скільки буде коштувати валюта
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт прогнозує небувале зростання Bitcoin: скільки буде коштувати валюта

Спеціаліст очікує зростання курсу головної криптовалюти

1 липня 2021, 13:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий аналітик криптовалюти зробив прогноз щодо Bitcoin. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Експерт прогнозує небувале зростання Bitcoin: скільки буде коштувати валюта

Прогноз курсу Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Ларк Девіс є популярним криптоінвестором і аналітиком. На його сторінці в Twitter налічується понад чотириста тисяч передплатників.

Експерт упевнений, що на цей момент криптовалюта Bitcoin перебувати тільки на початку свого життєвого циклу і в майбутньому її курс збільшиться багаторазово.

За словами Девіса вже в цьому десятилітті курс біткоїну може вирости в п'ятнадцять разів і почати конкурувати з ринковою капіталізацією золота. За одну цифрову монету в недалекому майбутньому будуть просити 550 тисяч доларів. Спеціаліст назвав дану криптовалюту золотом епохи інтернету.

На його думку, Bitcoin має масу переваг перед золотом, наприклад, з точки зору сценаріїв використання. Також золото складніше транспортувати та там, де на переміщенні великої кількості дорогоцінного металу може піти кілька днів у цифрової валюти піде на таку операцію близько години.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що аналітики найбільшого американського банку JPMorgan Chase зробили новий прогноз з приводу курсу криптовалюта Bitcoin. Експерти припускають, що дана цифрова валюта продовжить падати в ціні, а також назвали діапазон цін, в яких вона буде перебувати в середньостроковій перспективі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що головний інвестиційний директор компанії Toroso Investments Майкл Венуто розповів про те, коли біткоїн може вирости в ціні. Експерт зробив припущення щодо вартості даної криптовалюти та термінів її подорожчання. Також фахівець назвав причини для можливого зростання. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини