Головна Новини HI-tech технології Коли злетить ціна на Bitcoin: експерт зробив прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли злетить ціна на Bitcoin: експерт зробив прогноз

Експерт поділився припущенням про те, що буде з популярною криптовалютою у найближчому майбутньому

1 червня 2021, 16:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Курс Bitcoin може зрости у кілька разів вже цього року. Про це повідомив головний інвестиційний директор компанії Toroso Investments Майкл Венуто.

Коли злетить ціна на Bitcoin: експерт зробив прогноз

Коли злетить курс Bitcoin. Фото з відкритих джерел

На його думку, популярна криптовалюта має дуже високу торгову активність, навіть всупереч волатильності. Венуто також вважає, що ціна за один Bitcoin може зрости до 100 тисяч доларів вже у 2021 році.

У падінні курсу цієї криптовалюти він також не бачить нічого страшного. Експерт розповів, що такі події з біткоїном здебільшого відбуваються раз у кілька років, передуючи стадії так званого "бичачого ринку" (ситуація, в якій ціни підвищуються або мають передумови до підвищення). Такі ситуації вже були зафіксовані у 2012 і 2016 роках.

Експерт припускає, що, судячи з циклу падіння валюти в кілька разів, а також попиту і пропозиції, вона не перестане зростати у найближчому майбутньому.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що старший стратег Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун вважає, що ціна на Bitcoin продовжить зростати найближчим часом. Також він розповів про те, що стало причиною для нещодавнього коригування цієї криптовалюти, та про те, скільки може коштувати один Bitcoin у найближчому майбутньому. 

Крім того, видання інформувало про те, що генеральний директор одного з найбільших банків Сполучених Штатів Америки розповів, чому не варто вкладатися у Bitcoin. Однак він також зазначив, що його особиста думка не впливає на діяльність банку, який продовжує впроваджувати криптовалюту і надавати послуги, пов'язані з нею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини