Головна Новини HI-tech технології Екс-співробітник SpaceX: Ілон Маск – це і є творець Bitcoin
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-співробітник SpaceX: Ілон Маск – це і є творець Bitcoin

Керівник компанії spase.io вважає, що Ілон Маск – це Сатосі Накамото.

29 грудня 2021, 15:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Колишній співробітник компанії SpaceX розповів, хто може стояти за створенням відомої криптовалюти. Про це пише видання IXBT.

Екс-співробітник SpaceX: Ілон Маск – це і є творець Bitcoin

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Як пише ЗМІ, Сахіл Гупта керівник компанії spase.io, що займається розробкою ПЗ, раніше працював у таких компаніях SpaceX і Tesla. Він розповів про можливого творця криптовалюти Bitcoin.

У матеріалі вказується, що за словами підприємця Ілон Маск — це і є Сатосі Накамото (людина, яка створила Bitcoin). Гупта заявив, що протягом чотирьох років не міг розповісти про те, що сталося через низку причин, проте зараз для цього підходящий час.

Повідомляється, що у 2017 році Сахіл Гупта нібито зателефонував із представником Ілона Маска з приводу роботи. Тоді його вислухали і сказали, що краще заснувати власну компанію.

Наприкінці розмови Гупта запитав: " Гей, адже — Ілон це і є Сатосі?", На що було тривале мовчання і відповідь: "Ну, що я можу сказати?". Після цього розмова була закінчена.

Колишній співробітник SpaceX вважає, що Ілон Маск з високою ймовірністю може бути творцем Bitcoin, тому що у нього були необхідні для цього знання, ресурси та мотивація.

Зазначимо, що сам Ілон Маск заперечує це припущення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що автомобілі Tesla "станцювали" під український "Щедрик". Компанія Ілона Маска Tesla опублікувала у соцмережі відео, на якому машини виконали світлове шоу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що відомий американський підприємець Ілон Маск розповів, що планує досягти Марса вже протягом наступних п'яти років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини