Головна Новини HI-tech авто Автомобілі Tesla "станцювали" під український "Щедрик" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобілі Tesla "станцювали" під український "Щедрик" (ВІДЕО)

Компанія Ілона Маска Tesla опублікувала у соцмережі відео, на якому машини під український «Щедрик» виконали світлове шоу

29 грудня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:








Tesla – американська компанія Ілона Маска створила оригінальне світлове шоу за участю своїх електромобілів. Машини "станцювали" під український "Щедрик". Відеоролик опублікований на офіційному Youtube-каналі компанії та зібрав вже майже 650 тисяч переглядів.

Автомобілі Tesla "станцювали" під український "Щедрик" (ВІДЕО)

Tesla "станцювали" під український "Щедрик" / Фото: Tesla

Головними артистами шоу були автомобілі: Model S, Model X, Model 3 та Model Y. Вони синхронно виконували різні функції, підморгували фарами, ніби танцювали під музику. Як мелодія обрали всесвітньо відому українську мелодію "Щедрик" (у США її називають Carol of the Bells). Таким чином, компанія вирішила привітати всіх із новорічними святами. Роликом поділився й офіційний обліковий запис України в Twitter.

"Це справді виглядає вражаюче!", "Це безумство, скільки спроб потрібно було зробити, щоб все вийшло ідеально", "Оригінально та несподівано", — пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що всесвітньо відома українська колядка "Щедрик" Миколи Леонтовича зазвучала по-новому. Сталося це завдяки талановитим музикантам з Азербайджану. Вони вибрали для виконання цього хіта найнезвичайніше і найчарівніше місце, яке тільки можна знайти – вершину гір.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на знак поваги до американо-українського партнерства та з привітаннями від імені ВПС США в Європі та Африці колектив "Співанти", що співають, виконали у Вашингтоні англомовну версію "Щедрик" — "Carol of the Bells".

Читайте також, що український рок-гурт О.Torvald презентував оптимістичний новорічний хіт під назвою "Ракамакафо", який розпочався зі всесвітньо відомої мелодії "Щедрик".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини