Головна Новини HI-tech технології Apple випустила зовнішній акумулятор на магнітах для iPhone 12 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустила зовнішній акумулятор на магнітах для iPhone 12 (ФОТО)

Apple випустила аксесуар MagSafe Battery Pack

14 липня 2021, 11:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple випустила аксесуар MagSafe Battery Pack для моделей своїх смартфонів iPhone 12. Про це повідомляє видання 9to5mac.

Apple випустила зовнішній акумулятор на магнітах для iPhone 12 (ФОТО)

Apple випустила зовнішню зарядку для iPhone 12. Фото: Apple

Як стало відомо, через багато місяців після того, як була представлена ​​серія iPhone 12, компанія Apple непомітно випустила новий оригінальний аксесуар MagSafe у вигляді бездротової акумуляторної батареї.

Для довідки: Неофіційні магнітні акумуляторні батареї для iPhone 12 випускаються сторонніми виробниками вже кілька місяців.

Акумулятор MagSafe кріпиться магнітами до задньої частини iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max, забезпечуючи додатковий час автономної роботи. Сам пристрій заряджається за допомогою кабелю Lightning, і він може одночасно передавати заряд на підключений iPhone. Apple рекомендує використовувати зарядний пристрій USB-C на 20 Вт для максимально швидкої зарядки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Apple випустила нові бездротові навушники під брендом Beats. Стало відомо, що вони отримали систему активного шумозаглушення, як у старшій версії AirPods, а також режим прозорості. Пристрій продається в декількох кольорах і до нього в комплекті йде кейс для зарядки, який може перезарядити навушники кілька разів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що Apple більше не буде виробляти один зі своїх смартфонів. Стало відомо, що послужило причиною для зупинки виробництва. Дана модель ще доступна для покупки, ймовірно вона буде продаватися до закінчення складських запасів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

domick

30 липня 2021, 08:02

Не то, чтобы я его ждал так долго, но выглядит вполне удобным аксессуаром. https://youtu.be/uPjPP5NvoNw


Новини