Головна Новини HI-tech технології Apple скоро додасть нову зручну функцію в свої пристрої: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple скоро додасть нову зручну функцію в свої пристрої: що відомо

Apple представили нову технологію для своїх пристроїв

11 червня 2021, 14:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Apple представила свою нову технологію, яка називається Passkeys. Про це повідомляє видання the Next Web. Як стало відомо, з її допомогою користувачі пристроїв від Apple зможуть реєструватися на сайтах, використовуючи Face ID або Touch ID.

Apple скоро додасть нову зручну функцію в свої пристрої: що відомо

Нова технологія від Apple. Фото з відкритих джерел

Passkeys буде працювати тільки на сайтах, які її підтримують. Після того як користувач перейде на один з таких, йому буде запропоновано використовувати цю функцію під час реєстрації. Проходячи цю процедуру, потрібно буде придумати тільки логін, а все інше зробить система.

Відзначається, що Passkeys стане доступною у вигляді попередньої версії вже в цьому році на планшетах, комп'ютерах і смартфонах від компанії Apple. Її потрібно буде включати вручну в налаштуваннях, оскільки за замовчуванням вона працювати не буде.

Для довідки: минулого року компанія Apple представила функцію для свого браузера Safari. За допомогою неї користувачі могли використовувати для входу на сайти сканер відбитків пальців або особи замість звичного введення пароля. Тепер за допомогою Passkeys користувачам буде необов'язково навіть придумувати пароль.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Facebook розробляє свої смарт-годинник. Інсайдери розповіли якими вони будуть, а також про дату анонсу і вартості. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що компанія Apple займається розробкою власного шолома доповненої реальності. Стали відомі приблизні характеристики нового пристрою, а також його ціна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини