Головна Новини HI-tech космос Як виглядав новий політ дрона NASA Ingenuity на Марсі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядав новий політ дрона NASA Ingenuity на Марсі (ФОТО)

NASA розповіло про новий політ вертолітного дрона Ingenuity

6 липня 2021, 10:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) повідомило про новий політ свого вертолітного дрона на Марсі. Про це повідомляється на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Twitter.

Як виглядав новий політ дрона NASA Ingenuity на Марсі (ФОТО)

Новий політ вертолітного дрона Ingenuity. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вертолітний робот-розвідник NASA Ingenuity здійснив свій дев'ятий політ на червоній планеті. Він став найдовшим і найважчим з усіх, які здійснював дрон.

У відомстві зазначили, що вертоліт знаходився в повітрі 166,4 секунди. За цей час він подолав відстань понад 600 метрів. Швидкість польоту Ingenuity  склала п'ять метрів в секунду.

Під час польоту над поверхнею червоної планети дрону-розвіднику вдалося зняти та відправити на Землю нове фото.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американське відомство NASA показало нове фото з червоної планети. На фотографії зображено роботи тлі пустелі, які займатися дослідженням червоної планети. Зображення були отримані завдяки камері ровера Perserverance, що призначається для знімання крупним планом скель і деталей поверхні Марса. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що марсохід NASA надіслав на Землю нове фото з Марса. На цей момент робот дістався до своєї нової точки призначення і зміг побачити місцевість, яку називають "Сеіта". Відомо, що дана область прилягає до місця, яке раніше було озером всередині кратера. Вчені відзначили, що ровер буде займатися дослідженнями в районі "Сеіта", а потім продовжить свою подорож по червоній планеті. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини