Головна Новини HI-tech космос NASA показало своїх роботів на фоні марсіанської пустелі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало своїх роботів на фоні марсіанської пустелі (ФОТО)

Робот NASA Perserverance зробив Селфі на тлі марсіанської пустелі

2 липня 2021, 10:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) показало нове фото з червоної планети. Зображення було опубліковано на офіційному сайті відомства.

NASA показало своїх роботів на фоні марсіанської пустелі (ФОТО)

НАСА показало Селфі робота Perserverance. Фото НАСА

Ровер NASA Perserverance зробив Селфі на Марсі. У кадр також потрапив вертолітний дрон Ingenuity, і все це було зроблено на тлі марсіанських пусток.

Для отримання зображення фахівці використовували роботизовану руку марсохода, на якій встановлена камера WATSON. Вона призначена для фільмування крупним планом скель і деталей поверхні Марса.

У відомстві зазначили, що дане фото є найскладнішим, яке робив Perserverance. Знадобилися тижні планування, щоб запрограмувати складну серію експозицій і рухів камери. Вона складається з 62 кадрів, які фахівці склали в мозаїку. Фотографія була зроблена 6 квітня.

NASA показало своїх роботів на фоні марсіанської пустелі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американське відомство NASA показало на фото момент смерті зірки. На зображенні можна побачити як з вмираючого небесного тіла вивільняються шари газу на величезну відстань. Вчені розповіли, що чекає цю місцевість найближчим часом. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що швейцарські вчені виявили рідкісну екзопланету. Вони помітили її, коли проводили спостереження за двома іншими небесними тілами. На цій планеті є вода і вона перевищує розміри Землі в кілька разів. Її класифікують, як суперземлю. Астрономи розповіли про те, як далі будуть спостерігати за цією екзопланетою. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини