Головна Новини HI-tech космос Вчені NASA показали, як виглядають дрейфуючі марсіанські хмари (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені NASA показали, як виглядають дрейфуючі марсіанські хмари (ВІДЕО)

Хмари дрейфують над сейсмометром під куполом, відомим як SEIS

23 липня 2021, 18:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вчені зафільмували рух хмар на Марсі. Анімована фотографія з червоної планети була опублікована на офіційному сайті американського відомства NASA.

Вчені NASA показали, як виглядають дрейфуючі марсіанські хмари (ВІДЕО)

Вчені показали хмари на Марсі. Фото з відкритих джерел

На ньому видно, як марсіанські хмари дрейфують над сейсмометром під куполом, відомим як SEIS, що належить  апарату NASA.

InSight є частиною програми NASA Discovery, керованої Центром космічних польотів ім. Маршалла в Хантсвіллі, що у штаті Алабама. Компанія Lockheed Martin Space в Денвері побудувала космічний корабель InSight, включаючи його крейсерський ступінь і посадковий модуль, а також підтримує операції з космічними кораблями для даної місії.

Вчені NASA показали, як виглядають дрейфуючі марсіанські хмари (ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що безпілотний літальний апарат NASA Ingenuity готується до свого чергового польоту на червоній планеті. Представники відомства під час пресконференції розповіли про те, коли відбудеться вже десятий для дрона політ і про те, чим він буде займатися в цей час. Також стало відомо про те, куди він попрямує. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що космічна обсерваторія американського відомства NASA зафіксувала дуже яскравий рентгенівський пульсар. Фахівці розповіли, що вона знаходиться на відстані дванадцяти мільйонів світлових років від Сонця. Його яскравість може перевищувати яскравість інших відомих пульсарів цього ж типу в десять разів. Вчені розповіли про нього та опублікували фото на, яких можна побачити цей незвичайний космічний об'єкт. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nasa.gov/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини