Головна Новини HI-tech космос Вчені NASA показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені NASA показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета (ФОТО)

Kepler-1649c знаходиться в зоні своєї зірки.

15 лютого 2022, 19:15 comments1437
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Фахівці із американського відомства NASA показали поверхню далекої планети. Зображення було опубліковане на офіційному сайті Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору.

Вчені NASA показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета (ФОТО)

NASA. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що опубліковане зображення є концептом художника, який показує екзопланет Kepler-1649c. Вона обертається навколо своєї батьківської зірки – червоного карлика.

Ця екзопланета знаходиться в зоні своєї зірки (відстань, на якій на поверхні планети може існувати рідка вода) і є найближчою до Землі за розміром і температурою, виявленим на той момент у даних місії Кеплер.

Вчені NASA показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета (ФОТО) - фото 2

Фото: NASA/Ames Research Center/Daniel Rutter

Місія Кеплер була спеціально розроблена для дослідження нашої області галактики Чумацький Шлях, щоб виявити сотні планет розміром із Землю і менше в населеній зоні або поряд з нею. А також визначити частку сотень мільярдів зірок у Чумацькому Шляху, які можуть мати такі планети.

Вчені NASA показали, як виглядає найбільш схожа на Землю планета (ФОТО) - фото 3

Фото: NASA/Ames Research Center/Daniel Rutter

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що вчені NASA опублікували фотографію відразу кількох далеких від нас космічних систем. Дані галактики знаходяться дуже близько один до одного і взаємодіють між собою. Їхній космічний "танець" зробив їх схожими на красиву квітку. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що у NASA зірку, яка витягує матеріали зі свого сусіда. Повідомляється, що коли речовини у другому світилі будуть повністю вичерпані, воно вибухне. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини