Головна Новини HI-tech космос У Пентагоні висунули теорію про кораблі прибульців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні висунули теорію про кораблі прибульців

Представник Пентагону і директор Управління з усунення аномалій Шон Кіркпатрік опублікував наукову статтю про материнські кораблі прибульців.

20 квітня 2023, 11:00 comments1882
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Шон Кіркпатрік займається розслідуванням незрозумілих повітряних вторгнень для Пентагону. Американський посадовець став співавтором наукової статті, яка представляє теорію про неопізнанні об’єкти, які могли бути інопланетними зондами надісланими з материнського корабля для вивчення Землі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

У Пентагоні висунули теорію про кораблі прибульців

Перший міжзоряний об'єкт Оумуамуа. Фото з відкритих джерел

Керівник Управління з вирішення аномалій Пентагону Шон Кіркпатрік і професор Гарварду Аві Леб об’єдналися, щоб написати науковий матеріал про невідомі літальні об'єкти, які можуть бути "зондами" інопланетян. Така діяльність урядових чиновників є нетиповою, адже більшість з них не підтримують ідеї інопланетного походження нерозпізнаних об'єктів.

У статті висувається теорія, що міжзоряні об'єкти, подібні до Оумуамуа, який вчені зафіксували у 2017 році "потенційно можуть бути материнським кораблем, який випускає багато маленьких зондів під час свого близького проходження до Землі".

Вчені розглядають зонди як "насіння кульбаби", які відокремились від материнського корабля і під силою тяжіння сонця прямують до Землі, де в атмосфері планети їх можуть помітити люди. На думку авторів статті інопланетні зонди використовують світло зірок для зарядки батарей, а воду на Землі як паливо. Представник Пентагону та професор Гарварду також роздумують над мотивами інопланетян.

"Як і у випадку з біологічним насінням, сировина на поверхні планети також може використовуватися ними як поживні речовини для самовідтворення або просто для наукових досліджень", — йдеться в науковій статті.

Автори визнають, що не знають чи існують будь-які позаземні апарати поблизу Землі, проте наукові експерименти з пошуку НЛО мають намір досліджувати ці питання.

Деякі американські чиновники та науковці критикують Шона Кіркпатріка за опублікований матеріал, називаючи його дивним або необґрунтованим. Однак інші зазначили, що наукова робота демонструє відкритість Пентагону до нових ідей, включно і наукових дебатів про походження НЛО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені створили астероїд, який може знищити людство.

Також "Коментарі" писали про старт історичної місії для дослідження космосу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини