Головна Новини HI-tech космос Перед першим запуском: Ілон Маск показав, як виглядає ракета Super Heavy зі встановленими двигунами (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед першим запуском: Ілон Маск показав, як виглядає ракета Super Heavy зі встановленими двигунами (ФОТО)

29 ракетних двигунів Raptor виробництва SpaceX встановлені на космічній ракеті Super Heavy

3 серпня 2021, 17:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск продемонстрував на фото двигуни Raptor встановлені на космічній ракеті Super Heavy. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Перед першим запуском: Ілон Маск показав, як виглядає ракета Super Heavy зі встановленими двигунами (ФОТО)

29 двигунів Raptor на Super Heavy. Фото: twitter.com/elonmusk

Відомий підприємець зробив пост на своїй сторінці в соцмережі з фотографіями, які підтверджують, що 29 ракетних двигунів Raptor виробництва SpaceX встановлені на космічній ракеті Super Heavy перед її першим орбітальним запуском.

Для довідки: в минулому місяці компанія SpaceX провела тестовий запуск відразу трьох двигунів Raptor для ракети Super Heavy. Ця космічна ракета призначена для багаторазового використання як прискорювач першого ступеня для виведення на орбіту Землі великого космічного корабля під назвою Starship. Висота самої ракети складає 70 метрів, а корабля, який вона повинна буде нести — 50 метрів.

Найближчим часом планується здійснити запуск ще дев'яти двигунів ракети-носія Super Heavy.

Перед першим запуском: Ілон Маск показав, як виглядає ракета Super Heavy зі встановленими двигунами (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що відомий мільярдер Ілон Маск продемонстрував на своїй сторінці в Twitter побудований, компанією SpaceX ювілейний двигун Raptor. На фото можна побачити сам сотий по рахунку ракетний двигун і команду розробників. Також на задньому тлі видніється перша щабель космічної ракети під назвою Falcon 9. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Ілон Маск розповів про те, коли буде побудоване місто на Марсі. Підприємець розповів, що для цього буде потрібно, а також про те, скільки часу може піти на будівництво самодостатнього міста. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини