Головна Новини HI-tech космос Найбагатша людина планети відправиться в космос: коли і з ким (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбагатша людина планети відправиться в космос: коли і з ким (ВІДЕО)

Засновник компанії Amazon Джефф Безос побуває на орбітальній екскурсії вже в цьому липні

7 червня 2021, 18:57
Поділіться публікацією:

Космос стає все ближче до людини. Подорожі "до зірок", які раніше сприймалися винятково фантастичною вигадкою, перетворюються на реальність. Принаймні, для найбагатшої людини в світі, гендиректора фірми Amazon Джеффа Безоса. Як повідомляє "РБК-Україна", бізнесмен запланував політ на земну орбіту.

Найбагатша людина планети відправиться в космос: коли і з ким (ВІДЕО)

Джефф Безос полетить у космос. Фото із відкритих джерел

За словами самого Безоса, про що він написав у особистому Instagram-блозі, космічна подорож є для нього дитячою мрією. Розділити момент, коли вона втілиться в життя, чоловік вирішив зі своїм рідним братом Марком.

До зірок, зрозуміло, брати Безос не полетять, однак пробудуть деякий час на навколоземній орбіті, покинувши верхні шари атмосфери.

Як повідомляється додатково, політ став можливий завдяки компанії самого Джеффа Безоса — Blue Origin. Представники цієї фірми займаються розробкою спеціальних космічних кораблів, які дозволять відкрити нову віху у подорожах людства.

Такі судна припускають можливість пілотування, тому, швидше за все, Безос особисто керуватиме своїм дітищем. На Землю, до речі, апарат повернеться завдяки спеціальним парашутам.

Цікаво, що компанію мільярдерові і його родичу складе ще одна людина. Імені цього щасливчика ще не названо, бо його особа стане відомою після закінчення спеціального аукціону. Зараз за таку можливість вже готові заплатити майже 3 млн доларів. Якою буде фінальна вартість "квитка", стане відомо ближче до самого польоту.

Корабель, на якому Безос планує здійснити свій політ, має назву New Shepard (слово Shepard може перекладатися і дослівно, як ім'я Шепард, і як "вівчарка" — ред.).

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якої форми і кольору буде один з нових космічних кораблів, розроблених Ілона Маском. Подивитися знімки вдасться в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як пройшов нещодавній запуск ракети в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини