Головна Новини HI-tech космос Як виглядає новий космічний корабель SpaceX: Ілон Маск опублікував фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає новий космічний корабель SpaceX: Ілон Маск опублікував фото

Ілон Маск показав новий космічний корабель SpaceX Starship SN16

1 червня 2021, 14:41 comments3839
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск продемонстрував фотографію прототипу нового космічного корабля. Маск опублікував фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Як виглядає новий космічний корабель SpaceX: Ілон Маск опублікував фото

Ілон Маск показав новий космічний корабель Starship. Фото з відкритих джерел

Новий космічний корабель для польоту на Марс називається Starship SN16. Його планують випробувати вже найближчим часом. На фото також продемонстрована ракета-носій, яка повинна доставити корабель в космос.

Імовірно, новий SN16 буде запущений по тій же траєкторії, що і SN15, який здійснив свій політ на початку минулого місяця. Тоді прототип корабля Starship SN15 успішно завершив свій випробувальний політ, злетівши та приземлившись на приватному космодромі SpaceX в Бока-Чіка, що в штаті Техас. За 6 хвилин польоту корабель піднявся на висоту в 10 кілометрів, а потім, зробивши запланований маневр, приземлився. Однак, після успішного приземлення на кораблі стався спалах, який, на щастя, не привело до вибуху.

Найімовірніше, новий космічний корабель буде запущений по тій же траєкторії, що підтвердити успішні результати SN15.

Як виглядає новий космічний корабель SpaceX: Ілон Маск опублікував фото - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в океані, поблизу узбережжя Техасу компанія Ілона Маска SpaceX побудує кілька плавучих космодромів. Для цього компанія викупила кілька нафтових платформ.

Також, видання інформувало про те, що NASA планує відправити на Місяць ровер VIPER (Volatiles Investigating Polar Exploration Rover). Новий місяцехід повинен буде зайнятися вивченням льоду під поверхнею Місяця, а також пошуком ресурсів. Також у відомстві розповіли про те, коли планується запуск космічного корабля з новим місяцеходом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини