Головна Новини HI-tech космос NASA показало з космосу, як ніч перетворюється на день (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало з космосу, як ніч перетворюється на день (ФОТО)

Фотографія була зроблена з борту МКС

20 серпня 2021, 18:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Фахівці з американського Національного управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) показали на фото, день змінює ніч. Знімок був опублікований на офіційному сайті відомства.

NASA показало з космосу, як ніч перетворюється на день (ФОТО)

МКС. Фото: Shutterstock.

Вчені розповіли, що даний знімок був зроблений з борту Міжнародної космічної станції, коли вона перебувала на орбіті у 263 милях (423,257 кілометра) над південно-східним узбережжям Бразилії в Атлантичному океані в точці орбітального сходу сонця.

Для довідки: Орбітальна платформа (МКС) у безперервний спосіб використовувалася більше ніж 20 років, і тут проводяться різні дослідження та експерименти, що приносять користь всьому людству.

NASA показало з космосу, як ніч перетворюється на день (ФОТО) - фото 2

Фото: NASA.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені отримали чіткі знімки галактик, світло від яких подолав мільярди років. Їм вдалося зробити це завдяки мережі телескопів. Відзначається, що зазвичай ці об'єкти досить складно детально спостерігати на низьких частотах. Серед нових зображень є фотографія галактики з великими та незвичайними родючості. Які свідчать про переривчастий викид радіоструй. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в NASA показали, як виглядає "галактика-привид". Повідомляється, що головною з її особливостей є, то що вона практично не має темної матерії, яка на думку астрономів грає велику роль в створенні галактик. У доповненні до цього галактика є аномалією, через те, що крізь неї можна бачити. Система має дуже низьку щільність. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини