Головна Новини HI-tech космос NASA показало планету схожу на Юпітер, яка самотньо блукає в космосі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало планету схожу на Юпітер, яка самотньо блукає в космосі (ФОТО)

Астрономи вважають, що у Всесвіті таких планет більше, ніж ми думаємо

7 жовтня 2021, 14:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вчені показали планету- "вигнанця". Знімок був опублікований на офіційному сайті американського Національного управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA).

NASA показало планету схожу на Юпітер, яка самотньо блукає в космосі (ФОТО)

NASA. Фото з відкритих джерел.

Фахівці розповіли, що мисливці за екзопланетами знайшли тисячі планет, більшість з яких обертаються близько до своїх зірок, але було виявлено відносно небагато інопланетних світів, що вільно плавають по галактиці як так звані планети-ізгої, не прив'язані до якої-небудь зірки.

Багато астрономів вважають, що у Всесвіті таких планет більше, ніж ми думаємо. Використовуючи новітні технології, космічний телескоп NASA "Ненсі Грейс Рім" проведе дослідження, щоб виявити ще багато екзопланет, використовуючи потужні методи, доступні для широкого кута телескопа.

NASA показало планету схожу на Юпітер, яка самотньо блукає в космосі (ФОТО) - фото 2

Художник ілюструє Юпітероподобную планету в темряві космосу, що вільно плаває без батьківської зірки. Фото: NASA

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що астроном-любитель сфотографував дивовижні потоки пилу в космосі. Даний об'єкт є областю зореутворення. Відзначається, що насправді він складається в основному газоподібного водню, що світиться.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що космічний корабель SpaceX створив барвисте шоу на орбіті нашої планети. Фотографія була зроблена з борту Міжнародної Космічної станції під час того, як апарат відступав від зверненого вперед міжнародного стикувального адаптера. На знімку можна побачити, як вогні маяка Cargo Dragon і шлейф від одного з його двигунів під час вильоту, горіли і створювали дивовижну гру світла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини