Головна Новини HI-tech космос Колишній офіцер Пентагону заявив, що США контактували з НЛО та приховують цю інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній офіцер Пентагону заявив, що США контактували з НЛО та приховують цю інформацію

Колишній представник відділення Пентагону з вирішення аномалій (AARO) засвідчив перед Конгресом, що США мали контакти з НЛО та досліджують ці об'єкти.

27 липня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній офіцер розвідки США та член команди Пентагону з НЛО (AARO) Девід Груш під час слухань перед Конгресом заявив, що США володіють позаземними технологіями і що американська влада приховувала цей факт десятиліттями. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання AP.

Колишній офіцер Пентагону заявив, що США контактували з НЛО та приховують цю інформацію

Девід Груш у Конгресі США. Фото з відкритих джерел

Девід Груш під присягою свідчив на слуханні в підкомітеті з нагляду Палати представників. За його словами Сполучені Штати з 1930-х років володіють технологіями позаземного походження, а також інопланетними тілами, і з того часу ведуть кампанію дезінформації, щоб заперечити їх існування.

Девід Груш сказав, що у США є неушкоджені цілі транспортні засоби, а також влада десятиліттями проводить програму "зворотного проєктування", намагаючись відтворити інопланетні технології. Груш мав зібрати ці знання в рамках своєї роботи в команді Пентагону, опитавши десятки свідків, які мали контакт з НЛО. Груш припустив, що керівник програми AARO Шон Кіркпатрік, який виступав у Конгресі на попередніх слуханнях, говорив неправду, коли стверджував, що у нього немає достовірних доказів існування позаземних технологій.  

Крім Груша, який раніше висунув подібні теорії, на слуханнях також виступили двоє колишніх військових льотчиків Райан Грейвс і Девід Фравор. Вони розповідали про свій досвід роботи з невпізнаними об’єктами в повітрі, які, здавалося, суперечили законам фізики.

"Технологія, яку ми бачили, була набагато кращою, ніж будь-яка інша. Ми говоримо про те, що могло вийти в космос, полетіти кудись і знизитися за лічені секунди", – сказав пілот та додав, що інцидент ніколи не розслідувався.

Усі троє свідків вважають, що непізнанні об'єкти вивчають військовий потенціал США, цікавляться ядерними установками та потенційно становлять загрозу для людей. Водночас вони скептично ставилися до можливості того, що невідомі об'єкти належать іншим країнам через їхні можливості, які, здавалося, суперечать законам фізики.

"Я закликаю наших військових і керівників розвідки надати американському народу більше інформації", — сказав демократ Дастін Московіц, який сказав, що Пентагон знає більше про незрозумілі явища, ніж публічно заявляє.

Республіканка Анна Пауліна Луна, яка раніше було військовим льотчиком заявила, що відбулось перше слухання такого роду в Конгресі, і вона сподівається, що в майбутньому "почує більше людей, які мали особистий досвід, а не бюрократів Пентагону, які блокують розслідування".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Пентагоні висунули теорію про кораблі прибульців. 

Також "Коментарі" писали, що українська обсерваторія виявила над Києвом надзвичайно велику кількість НЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини