Головна Новини HI-tech космос Коли людина ступить на Марс: Ілон Маск назвав крайні терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли людина ступить на Марс: Ілон Маск назвав крайні терміни

Маск заявив, що у кращому разі людина висадиться на Марс вже приблизно через 5 років

29 грудня 2021, 18:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський мільярдер, а також засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск назвав останні терміни висадки людини на Червону планету. Про це пише видання 3DNews.

Коли людина ступить на Марс: Ілон Маск назвав крайні терміни

Марс. Фото з відкритих джерел

Учора, 28 грудня, під час подкасту Лекса Фрідмана ведучий поставив питання Ілону Маску про те, коли, на його думку, компанія SpaceX здійснить висадку людини на Марсі. Підприємець зробив паузу, а потім відповів.

Відповідь Маска звучала так: "У кращому разі приблизно через 5 років, а у гіршому — через 10 років".

Серед визначальних чинників Маск називає "проєктування корабля". Він також зазначив, що SpeceX Starship є найскладнішим і найпросунутішим космічним кораблем із будь-коли створених.

Раніше Маск вже заявляв журналу Time про те, що планує здійснити місію вже протягом 5 років. Він додавав, що буде здивований, якщо цього не відбудеться у ці терміни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що колишній співробітник компанії SpaceX заявив, що Ілон Маск може бути творцем найпопулярнішої криптовалюти. Він розповів про телефонну розмову з представником підприємця, в якій запитав у співрозмовника про те, чи є Маск Сатосі Накамотою. Докладніше про це читайте у нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені вперше просканували мумію відомого давньоєгипетського фараона. Для дослідження фахівці застосували комп'ютерний томограф. Вони розповіли, що отримали нові дані про самого правителя, а також про його поховання. Так, наприклад, стало відомо, що у фараона не вилучали мозок, що є незвичайним явищем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини