Головна Новини HI-tech космос Китай запустив космічний корабель: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай запустив космічний корабель: що відомо (ВІДЕО)

Корабель відправився до орбітальної станції "Тяньгун".

21 вересня 2021, 15:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Китай відправив у космос вантажний корабель. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Китай запустив космічний корабель: що відомо (ВІДЕО)

Тяньчжоу-3. Фото: YouTube.

Як стало відомо, вчора, 20 вересня о 15:10 за місцевим часом КНР успішно здійснила запуск космічної ракети під назвою "Чанчжен-7" з космічним кораблем "Тяньчжоу-3".

Запуск був здійснений з космодрому Веньчан, який розташований в китайській провінції Хайнань, що на півдні країни. Корабель відправився до орбітальної станції "Тяньгун".

Повідомляється, що на борту "Тяньчжоу-3" знаходиться паливо і устаткування для екіпажу космічного корабля "Шеньчжоу-13". Планується, що його відправка на орбітальну станцію відбудеться вже в наступному місяці. На борту корабля перебуватимуть три тайконавти.

Для довідки: метою польоту корабля "Шеньчжоу-13" є продовження роботи на орбіті основних технологій по будівництву та експлуатації космічної станції. Екіпаж буде перебувати на орбіті Землі протягом п'яти місяців.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що ровер NASA надіслав нове фото з червоної планети. Нові селфі були зроблені над скелею, яку називають "Рошетт". На знімках можна побачити дві дірки в тому місці, де марсохід займався видобутком керна. Кожна з опублікованих фотографій складається з безлічі зображень. Детально про це читайте в нашому матеріалі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що вчені показали дивовижний об'єкт в космосі. На знімку можна побачити виблискує зоряне поле. Даний щільно упакований, приблизно сферичний набір зірок розташовується неподалік від центру нашої галактики. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини