Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск з усіх боків показав космічний корабель Starship (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск з усіх боків показав космічний корабель Starship (ВІДЕО)

В даний час SpaceX очікує отримання дозволу для першого орбітального запуску Starship

21 лютого 2022, 11:40 comments1426
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ілон Маск з усіх боків показав космічний корабель Starship (ВІДЕО)

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Відомий американський підприємець Ілон Маск показав космічну ракету Starship на новому відео. Кадри були опубліковані на офіційній сторінці мільярдера у соціальній мережі Twitter.

Засновник компанії SpaceX Ілон Маск опублікував відеоролик, в якому з усіх боків показано башту   Launch and catch tower з роботизованими маніпуляторами під назвою "Мехазілла". Вона "ловитиме" ракети під час їх посадки, а також встановлюватиме їх у точне положення для подальших запусків. Також у ролику можна побачити макет космічного корабля Starship 20.

Зараз його знято з ракети носія, тому що в компанії проводять випробування "Мехазили", роз'єднуючи та встановлюючи корабель на ракету. SpaceX очікує отримання дозволу першого орбітального запуску корабля.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував американське космічне відомство NASA відобразило зіркову систему, яка пережила близьку взаємодію з іншою галактикою. За словами астрономів, після зіткнення у цій галузі сталася хвиля утворення нових зірок.

Також сайт "Коментарі" писав вчені NASA побачили гігантську "розетку" у космосі. Вона є туманністю, що розташована за тисячі світлових років від Землі. Завдяки обладнанню рентгенівської обсерваторії, фахівцям вдалося знайти безліч нових зірок.

Читайте також про те, що у Львові у 3-річної дитини виявили величезну "чужу" в оці. Дитина відчула дискомфорт в області ока, а потім у нього почало знижуватися зір. Лікування результатів не давало і медики прооперували пацієнта. Зазначається, що те, що хірурги побачили в операційній, викликало у них шок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини