Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск показав космічні кораблі, які вирушать на Марс (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав космічні кораблі, які вирушать на Марс (ФОТО)

Ілон Маск показав комп'ютерну візуалізацію кораблів Starship та веж Mechazilla

7 грудня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський підприємець Ілон Маск показав космічні кораблі SpaceX. Комп'ютерна візуалізація була опублікована на офіційній сторінці Маска у соціальній мережі Twitter.

Ілон Маск показав космічні кораблі, які вирушать на Марс (ФОТО)

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Мільярдер Ілон Маск показав комп'ютерну візуалізацію двох кораблів Starship виробництва компанії SpaceX. У своєму пості він написав: "Незабаром ми зробимо це реальністю". Також він додав, що ці кораблі вирушать на червону планету.

Як пише видання IXBT, окрім космічних апаратів на зображенні можна побачити дві вежі з механізмами, які отримали назву Mechazilla. Вони будуть використані не лише під час зльоту, а й під час посадки кораблів. Величезна механічна рука ловитиме космічну ракету Space Heavy   після її повернення додому.

Для довідки: SpaceX Starship є пілотованим космічним кораблем, розробка якого розпочалася ще у 2012 році.

Ілон Маск показав космічні кораблі, які вирушать на Марс (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/elonmusk

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що італійський робот-дослідник, який знаходиться на Місяці, знайшов там загадковий об'єкт дивної форми. На цей момент його неможливо точно розглянути, проте робот вже прямує до нього. За підрахунками вчених, місяцеходу може знадобитися кілька місяців, щоб дістатися до нього. Астрономи припустили, що даним об'єктом може бути камінь, який утворився в результаті зіткнення з небесним тілом.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені знайшли в космосі галактику, яка не має темної матерії. Вважається, що такі системи повинні утримуватися разом цим загадковим матеріалом, проте в галактиці, що досліджується, її немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини