Головна Новини HI-tech телефони Яку «небезпечну» функцію потрібно відключати на iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку «небезпечну» функцію потрібно відключати на iPhone

Експерт з кібербезпеки Зак Доффман розповів, яку функцію необхідно відключати на iPhone

8 серпня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Попри те, що продукція від компанії Apple славиться своєю безпекою, у всіх ґаджетів є "слабкі місця". Експерт Зак Доффман розповів, яку функцію варто відключати усім власникам iPhone.

Яку «небезпечну» функцію потрібно відключати на iPhone

Що потрібно відключити на iPhone (фото з відкритих джерел)

У статті для журналу Forbes фахівець розповів, що на мобільному пристрої потрібно відключити автоматичне підключення до мереж Wi-Fi. Для цього потрібно зайти в розділи "Запит на підключення" і "Автодоступ до точки" та поставити галочку на позначці "Запитати".

Якщо цього не зробити, то можна потрапити на гачок зловмисників, тому що вони можуть перехоплювати інтернет-трафік і отримати контроль над вашим ґаджетом. Також є ризик підхопити шкідливу програму (в новій iOS 14.7.1 ця вразливість вже була виправлена).

Більш того, експерт рекомендує уникати безплатних точок роздачі Wi-Fi, віддаючи перевагу мобільному інтернету.

Нагадаємо, що iPhone 14 від американської компанії Apple може отримати нову камеру. Патент, який отримав назву "Складна камера", був схвалений патентним відомством Сполучених Штатів Америки. Він дозволяє встановлювати у мобільний пристрій модуль камери, яка складається з кількох лінз.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що смартфон iPhone 12 Mini перестали виробляти в другому кварталі цього року. Причиною для зупинки виробництва названо низькі продажі.

За даними TrendForce, очікується, що компанія Apple зосередиться на продажу трьох інших смартфонів із 12 серії iPhone (ProMax, Pro і стандартної версії iPhone 12). Але версія Mini як і раніше доступна для покупки на офіційному сайті компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини