Головна Новини HI-tech телефони Які SMS-повідомлення потрібно видаляти відразу після перегляду
commentss НОВИНИ Всі новини

Які SMS-повідомлення потрібно видаляти відразу після перегляду

Експерт Арсеній Щельцін розповів, які SMS-повідомлення необхідно видаляти зі свого смартфона відразу після прочитання і чому

9 травня 2021, 16:55 comments9211
Поділіться публікацією:

Складно в сучасному світі обходитися без смартфона, адже в ньому ми зберігаємо найважливішу для себе інформацію. Але це може зіграти з нами злий жарт.

Які SMS-повідомлення потрібно видаляти відразу після перегляду

Які повідомлення в телефоні потрібно терміново видаляти (фото з відкритих джерел)

Експерт Арсеній Щельцін розповів, які повідомлення бажано видаляти з ґаджета відразу після їх прочитання, щоб захистити свої дані.

Фахівець каже, що у вхідних SMS або чернетках не варто зберігати інформацію про свої паролі, персональні дані, а також повідомлення, які здатні якось зашкодити вашій репутації.

Краще з ґаджета видаляти і серверні SMS, у яких вам надсилають тимчасові паролі на той чи інший сайт або програму. Сюди належать і коди авторизації соціальних мереж, фінансові посилання.

Є програми, які запитують у користувача дозвіл на доступ до списків контактів або текстових повідомлень. Але з цим треба бути обережнішими, оскільки швидкий доступ до SMS через віруси або віддалене відновлення резервної копії телефону без вашого відома перетворюють скарбничку SMS у найвразливіше місце.

Справа у тому, що шахраї можуть представитися вашим іменем у службі підтримки якогось сервісу, вигадати якусь легенду, з огляду на SMS -історію користування сервісом, а далі — отримати доступ до вашого облікового запису.

Експерт також зазначив, що в деяких операційних системах є корзина, яка не очищується самостійно.

"Робіть резервні копії, встановлюйте двофакторну верифікацію, не губіть телефони і слідкуйте за своїми SMS-повідомленнями", — додав Щельцін.

Нагадаємо, експерт розповів, що потрібно робити зі смартфоном, якщо він впав у воду або на нього розлилася якась рідина.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку секретну функцію Viber повинен знати кожен користувач.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини