Головна Новини HI-tech телефони Як захистити свій WhatsApp від стеження і чужого доступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як захистити свій WhatsApp від стеження і чужого доступу

Експерт Анастасія Іллічова розповіла, як дізнатися, хто читає ваш WhatsApp і як захистити акаунт від стеження

22 серпня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

WhatsApp є одним із найпопулярніших месенджерів у світі. Оскільки багато людей зберігають у своїх акаунтах досить особисту інформацію, потрібно бути впевненим у тому, що листування в додатку надійно захищене. Як це зробити?

Як захистити свій WhatsApp від стеження і чужого доступу

WhatsApp / Фото: Global Look Press/ZUMA Press/Jaap Arriens

Експерт Анастасія Іллічова розповіла, як дізнатися, чи читає хтось ще ваші повідомлення у WhatsApp і як убезпечити свій акаунт. Для цього потрібно виконати такий алгоритм дій: відкрийте додаток у своєму смартфоні, натисніть "Меню" і виберіть WhatsApp Web. З його допомогою ви побачите, які пристрої підключені до вашого облікового запису. Потім натисніть кнопку "Вийти з усіх пристроїв" і всі сеанси авторизації будуть завершені. Після цього пройдіть знову авторизацію на своєму смартфоні.

За словами фахівця, коли ви знову зайдете у WhatsApp Web, там повинен відображатися серед підключених пристроїв тільки ваш мобільний телефон. Плюс до всього, якщо ви хочете захистити свою переписку у додатку, то потрібно завжди виходити з профілю через функції меню, якщо ви проходили авторизацію не на своєму пристрої.

Експерт радить також тримати ґаджет тільки в надійних місцях і увімкнути двофакторну аутентифікацію, яка захищає пристрій від несанкціонованих входів.

Нагадаємо, що розробники популярного месенджера WhatsApp запускають нову функцію для свого застосування. Що це буде, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що аферисти знайшли новий спосіб отримувати гроші. Цього разу їх мішенню виявилися користувачі WhatsApp. Людям відправляють у месенджері листи, в яких повідомляють, що незабаром користування додатком для них перестане бути безплатним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини