Головна Новини HI-tech телефони Як прискорити телефон Android за допомогою секретного налаштування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прискорити телефон Android за допомогою секретного налаштування

Експерти розповіли, як оптимізувати і прискорити роботу будь-якого Android: названа секретна функція

7 жовтня 2021, 18:10 comments2009
Поділіться публікацією:

Якщо хочете прискорити роботу смартфона і підвищити його продуктивність за пару хвилин, тоді експерти поділилися одним секретним налаштуванням. Що потрібно зробити?

Як прискорити телефон Android за допомогою секретного налаштування

Як прискорити роботу Android (фото з відкритих джерел)

Якщо у вас підвисають додатки або повільно перемикаються з одного на інший, то можна відключити функцію апаратного накладення. А для цього треба зайти в розділ "Відомості про телефон" і натиснути "Номер збірки", щоб отримати права розробника. Для включення режиму розробника натискайте на нього 7 разів поспіль. Потім перейдіть в "Розширені настройки" і "Для розробників". Прокрутіть вниз до розділу "Відключити апаратне накладення" і натисніть, щоб активувати функцію.

Експерти відзначають, що на деяких пристроях ця настройка може називатися "GPU прискорення". Далі перезавантажте мобільний телефон.

Нагадаємо, якщо ви не хочете, щоб сторонні люди, які мають доступ до вашого комп'ютера, бачили історію ваших пошукових запитів в Google, то на неї можна поставити пароль. Як це зробити, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Google відключив користувачів старих версій Android від своїх серверів. Так, з 27 вересня, власники пристроїв під управлінням версії 2.3.7 і нижче, не зможуть більше входити у свої облікові записи на сервері. Дані заходи були вжиті для посилення безпеки користувачів.

Читайте також, в сучасному світі складно обходитися без смартфона, він супроводжує нас всюди: на роботі, вдома, на прогулянці або відпочинку. Але бувають випадки, коли гаджет випадково вилітає з рук і потрапляє в воду. Як йому надати "першу допомогу"?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини