Головна Новини HI-tech телефони Користувачам старих версій Android закрили вхід в акаунти Google
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачам старих версій Android закрили вхід в акаунти Google

Користувачам пристроїв, яких торкнулася дана проблема, рекомендується оновити програмне забезпечення, якщо це можливо, або ж перейти на використання більш актуальних моделей пристроїв.

28 вересня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Google відключив користувачів старих версій Android від своїх серверів. Так, з 27 вересня, власники пристроїв під управлінням версії 2.3.7 і нижче, не зможуть більше входити в свої облікові записи на сервері. Про це повідомляє РБК-Україна.

Користувачам старих версій Android закрили вхід в акаунти Google

Google - фото з відкритих джерел

Дані заходи були вжиті для посилення безпеки користувачів Google.

"В рамках постійних зусиль по забезпеченню безпеки наших користувачів Google більше не буде дозволяти вхід на пристроях Android під управлінням Android 2.3.7 або більш ранньої версії, починаючи з 27 вересня 2021 року", — йдеться в повідомленні.

Тепер користувачі старих версій Android не зможуть увійти не тільки до свого облікового запису Google, але й Gmail, YouTube та карти. При спробі входу на вікні екрану буде вибивати помилку імені користувача або пароля. Однак, відключення не вплинуло на роботу сервісів Google в браузері.

Нагадаємо, що про такі зміни, компанія Google попереджала ще в серпні цього року. У числі телефонів, які не отримали офіційного поновлення на систему старше Android 2.3.7, — Samsung Galaxy S2, Sony Xperia Go і HTC Evo 4G.

Сервіси Google на нових системах — Android 3.0 для планшетів, Android 4.0 та старше — продовжать роботу. Згідно заяви віце-президента Google з управління продуктами Саміра Самата під управлінням операційної системи Android по всьому світу працює більше ніж 3 мільярди пристроїв. В даний час остання стабільна версія системи — Android 11.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що п ользователь Google Maps знайшов на сайті "морського дракона" .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини