Головна Новини HI-tech телефони Вийшло важливе оновлення iOS: Apple виправила небезпечну вразливість iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшло важливе оновлення iOS: Apple виправила небезпечну вразливість iPhone

Новий апдейт для мобільних пристроїв Apple отримав номер 15.2.1

13 січня 2022, 11:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple випустила нове оновлення для своєї операційної системи iOS та iPadOS. Про це повідомляє видання IXBT.

Вийшло важливе оновлення iOS: Apple виправила небезпечну вразливість iPhone

iPhone. Фото з відкритих джерел

Новий апдейт для мобільних пристроїв Apple отримав номер 15.2.1. Згідно з примітками до нової версії операційної системи, 15.2.1 усуне помилку, через яку в програмі "Повідомлення" могли не завантажуватися фотографії, надіслані як посилання в iCloud. Також розробники усунули баг, через який програми для CarPlay могли не відповідати на введення.

Крім того, iOS та iPadOS 15.2.1. виправляє серйозну вразливість у HomeKit. За допомогою спеціального прийому вона дозволяла відправляти будь-який смартфон або планшет від Apple в безкінечний цикл перезавантаження. Через це пристрій фактично переставав працювати. Вперше вразливість було виявлено ще минулого року.

Новинка вже доступна для всіх пристроїв, що підтримують її. Щоб завантажити оновлення, потрібно перейти до "Налаштування" та в розділі "Основні" вибрати "Оновлення ПЗ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що розробники популярної соціальної мережі Instagram готують нове оновлення. За інформацією інсайдерів, невдовзі користувачам може стати доступна можливість редагування сітки профілю. Це означає, що публікації у профілі можна буде відображати не тільки в хронологічному порядку, а в будь-якому, в якому захоче власник облікового запису.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені знайшли планету унікальної форми. Саме собою небесне тіло нагадує наш Юпітер, однак має форми, схожу на м'ячик для регбі. Фахівці вже назвали можливу причину цього, проте продовжують досліджувати світ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини