Головна Новини HI-tech технології Змінити порядок публікацій у профілі: Instagram готує очікувану багатьма функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Змінити порядок публікацій у профілі: Instagram готує очікувану багатьма функцію

Instagram дозволить користувачам редагувати сітку профілю

12 січня 2022, 13:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Команда популярної соціальної мережі Instagram може додати нову функцію у свою програму. Про це пише видання Еsquire, посилаючись на слова розробника мобільних програм.

Змінити порядок публікацій у профілі: Instagram готує очікувану багатьма функцію

Instagram - фото з відкритих джерел

Як вказується у матеріалі, в Instagram можуть додати очікувану багатьма користувачами можливість, а саме редагування сітки профілю. Завдяки нововведенню можна буде міняти місцями публікації.

За словами інсайдера, новинка ще перебуває на стадії розробки. Повідомляється, що після оновлення функціонала програми змінити порядок своїх публікацій можна буде у налаштуваннях профілю.

Для довідки: зараз всі публікації відображаються у профілі користувача у хронологічному порядку.

ЗМІ повідомляє, що користувачі також зможуть закріплювати свої пости у верхній частині сітки.

Крім того, у майбутніх оновленнях розробники можуть дозволити видаляти облікові записи прямо з програми, а також додадуть можливість додавати до сторіс нові наліпки з реакціями.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в американському штаті Каліфорнія двох поліціянтів звільнили після того, як вони не прибули на виклик. Як виявилося, у цей час копи займалися ловом рідкісного покемона у популярному мобільному додатку. Це стало відомо після перегляду відео з камери, яка була встановлена у службовому автомобілі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що нові моделі смартфонів від американської компанії Apple можуть подорожчати. Інсайдери розповіли, що підвищення стартової ціни може обійти лише базову модель iPhone 14. Причиною цього називають множинні зміни у дизайні та характеристиках новинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини