Головна Новини HI-tech телефони Стало відомо, коли вийде iPhone 13
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли вийде iPhone 13

Наступний флагманський смартфон Apple вийде без затримок

16 грудня 2020, 13:27
Поділіться публікацією:

Авторитетний інсайдер Мін-Чі Ко повідомив про те, коли вийде новенький смартфон від компанії Apple. За словами експерта iPhone 13 буде випущений без затримок і традиційна презентація буде проведена у вересні 2021 року, а перша партія смартфонів буде вироблятися вже влітку того ж року.

Стало відомо, коли вийде iPhone 13

ФОТО: З відкритих джерел

Інсайдер також повідомив, що корпорація врахувала всі проблеми з випуском iPhone в цьому році і має намір представити чергове покоління смартфонів точно за терміном, а також зазначив, що  iPhone 13 буде оснащений процесором Apple A15.

Мін-Чі Ко також спростував інформацію про те, що головний виробник чіпів для iPhone — тайванська компанія TSMC — знижує темпи виробництва на 20 відсотків. За словами інсайдера, попит на iPhone 12 залишається стабільно високим, тому американська компанія не має в планах зменшувати обсяги поставок смартфонів.

Нагадаємо, що компанія Apple запустила програму заміни дисплеїв для пристроїв іPhone 11 для користувачів, які зіткнулися з проблемою відсутності реакції екрану на дотики. У корпорації повідомили, що з даною проблемою могли зіткнутися власники смартфонів, які були зроблені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року. Компанія заявила, що дану поломку будуть усувати безкоштовно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що американська корпорація визнала ще одну проблему смартфонів, з якою стикаються власники нових iPhone 12 та iPhone 12 Pro Max. Користувачі новеньких смартфонів від Apple все частіше скаржаться на несправність бездротового сертифікованого зарядного Qi-пристрою.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини