Головна Новини HI-tech телефони Samsung не справляється з виробництвом своїх нових смартфонів: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung не справляється з виробництвом своїх нових смартфонів: у чому причина

Компанія Samsung не встигає робити свої нові смартфони - попит перевищує пропозицію

19 травня 2021, 19:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Цього року багато компаній-виробників електроніки стикаються з нестачею комплектуючих. Корейську компанію Samsung дефіцит також не оминув. Брак мікросхем торкнувся виробництва нових смартфонів серії Galaxy A, які компанія представила в березні цього року.

Samsung не справляється з виробництвом своїх нових смартфонів: у чому причина

A52 5G. Фото: з відкритих джерел

У новинках встановлені чіпи Snapdragon 720G і Snapdragon 750G, які створюються власними силами Samsung з використанням 8-нанометрового техпроцесу Low Power Plus. Навіть попри те, що їх виготовлення проводиться самостійно, спостерігається гостра нестача однокристальних систем. Наразі нові смартфони серії Galaxy A представлені лише в обмеженій кількості країн, наприклад у США можна купити лише Galaxy A52 5G.

У лютому генеральний директор Qualcomm Кріштіану Амон сказав, що він очікує, що нестача чіпів збережеться до кінця року. У березні DJ Koh, генеральний директор підрозділу Samsung в області інформаційних технологій і мобільного зв'язку, заявив, що існує серйозний дисбаланс у попиті і пропозиції чіпів.

Для довідки: За словами директора IBM, дефіцит напівпровідникової продукції стався під час карантину через те, що попит почав серйозно перевищувати пропозицію. Така ситуація може тривати ще протягом кількох років, поки не нагромадиться досить додаткової потужності в мережі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини