Головна Новини HI-tech телефони Популярний месенджер перестане працювати на деяких смартфонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний месенджер перестане працювати на деяких смартфонах

Це буде стосуватися операційних систем iOS 8, Android 4.0.3 і нижче

28 грудня 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

Популярний месенджер WhatsApp з 1 січня 2021 року перестане працювати на моделях смартфонів із застарілою операційною системою. Це буде стосуватися телефонів з операційними системами iOS 8, Android 4.0.3 і нижче, які виходили понад вісім років тому.

Популярний месенджер перестане працювати на деяких смартфонах

ФОТО: З відкритих джерел

Якщо у власників даних смартфонів не буде можливості оновити системи, фахівці радять створити резервні копії чатів з месенджера, які потім можна буде відтворити на інших пристроях.

WhatsApp повністю зникне з iPhone 4, а також інших старих моделей. Експерти попередили, що тих, хто користується iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone 6 і iPhone 6S варто оновити операційні системи, як мінімум до 9 версії, щоб користуватися месенджером.

Месенджер також буде недоступний і для операційної системи Android 4.0.3, що була розроблена у 2011 році та була встановлена на смартфонах, які були випущені після другої половини 2012-го.

Нагадаємо, що раніше засновник популярного месенджера Telegram Павло Дуров розповів про зміни в роботі сервісу. За його словами, з наступного року месенджер почне монетизувати для того, щоб підтримувати великі витрати на сервери і трафік.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Єврокомісія назвала відомий месенджер Telegram однією з програм, що поширюють піратський контент. Про це йдеться у відповідному документі на сайті комісії. Головною проблемою Telegram фахівці назвали відсутність контролю за контентом, що публікується в публічних каналах. В Єврокомісії стверджують, що на платформі не дотримуються норми авторського права.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини