Головна Новини HI-tech телефони Популярна соцмережа спеціально розряджає батареї смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна соцмережа спеціально розряджає батареї смартфонів

Як виявилося, соцмережа практикувала так зване "негативне тестування", про яке навіть не здогадувалися власники смартфонів, чиї батареї таємно розряджали.

31 січня 2023, 22:15 comments1130
Поділіться публікацією:

Facebook може таємно розряджати акумулятори мобільних телефонів своїх користувачів, стверджує колишній співробітник компанії Джордж Хейворд у своєму судовому позові, який після свого звільнення він подав проти американської транснаціональної холдингової компанії Meta.

Популярна соцмережа спеціально розряджає батареї смартфонів

Соцмережі розряджають батарею/ Фото: Getty Images/iStockphoto

Так, фахівець з аналізу та обробки даних розповів широкому загалу про таку практику, як "негативне тестування", яка дозволяє соцмережам навмисно запускати на смартфонах користувачів таємне тестування різних функцій та проблем (наприклад, таких як швидкість завантаження зображення або швидкість роботи програми).

Таке "негативне тестування" швидко розряджає акумулятор і негативно впливає на подальшу експлуатацію гаджета.

Після того, як Хейворд відмовився брати участь у "негативному тестуванні", його просто звільнили з компанії. Після цього колишній співробітник Facebook подав позов проти компанії до Федерального суду Манхеттена.

Хейворд повідомив, що конкретно він працював над додатком Facebook Messenger, який дозволяє користувачам надсилати письмові повідомлення, а також здійснювати телефонні або відеодзвінки та є важливим інструментом комунікації у багатьох країнах. Про це повідомляє видання The New York Post.

Крім цього Хейворд зазначив, що подібна практика поширена і серед інших соцмереж, а більшість людей навіть не здогадуються про те, що через таємне тестування певних функцій соцмереж акумулятори їх гаджетів сідають активніше, ніж зазвичай.

Раніше "Коментарі" писали: Експерти розповіли, чи шкідливо заряджати телефон усю ніч. Одна з основних речей, яка може зашкодити телефону і навіть повністю вивести його з ладу — це перегрів. Саме тому необхідно розібратися з такою звичкою як постійна зарядка гаджета вночі.

Читайте також: Показана перша у світі дитяча коляска зі штучним інтелектом (ВІДЕО). Кожен батько хоче щоб у його дитини були найкращі речі, іграшки і звичайно ж універсальна коляска. Поглянувши на новий винахід канадських виробників – ви здивуєтеся!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

747

31 січня 2023, 22:54

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини