Головна Новини HI-tech телефони Nokia починає продавати в Україні свій новий смартфон: ціни і характеристики
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia починає продавати в Україні свій новий смартфон: ціни і характеристики

В Україні вже можна купити новий смартфон від Nokia.

14 травня 2021, 12:30 comments3521
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Nokia запустила в продаж свій новий смартфон в нашій країні.Йдеться про смартфон під назвою Nokia G20, який був представлений світу в минулому місяці. Про це повідомила компанія HMD Global, яка на цей момент володіє Nokia.

Nokia починає продавати в Україні свій новий смартфон: ціни і характеристики

Nokia G 20 - фото: з відкритих джерел

У моделі встановлений потужний восьмиядерний процесор Mediatek Hello G35, який був анонсований влітку минулого року, 4 ГБ оперативної пам'яті та 65 ПЗУ. Також смартфон має 6.5 дюймовий LCD екран з роздільною здатністю 720p і потужний акумулятор з ємністю 5050 мА-ч, кілька модулів камери, один з яких на 48 мегапікселів. Продаватися телефон буде у двох кольорах — сірому і "грозове небо". Цінник на новинку буде досить демократичний — від 4500 тисяч гривень в залежно від комплектації.

В кінці березня цього року компанія HMD Global представила 6 своїх нових смартфонів Nokia. З них в Україні почали продаватися тільки 3 — Nokia — C 20, G 10 і G 20. Відповідно назвам ціни на них від самого дешевого C 20 від 2600 гривень і до самого дорогого G 20 за 4.5 тисячі гривень.

Для довідки: HMD Global це фінський виробник смартфонів під брендом Nokia. Компанія була створена у 2016 році, а її виробничі потужності знаходяться на базі заводу, який вони викупили назад у корпорації Microsoft. Відомо, що в HMD працюють інженери, які раніше працювали в "старій" Nokia.

Нагадаємо: раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Nokia збирається повернути на ринок свої легендарні смартфони, а також про те що AirPods 3: Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини