Головна Новини HI-tech гаджет AirPods 3: Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками
commentss НОВИНИ Всі новини

AirPods 3: Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками

AirPods 3 і оновлена підписка на Apple Music: незабаром Apple може показати світу новинки

14 травня 2021, 11:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Судячи з останніх даних в мережі інтернет, американська корпорація Apple може дуже скоро анонсувати кілька своїх нових продуктів.

AirPods 3: Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками

AirPods від Apple - фото: з відкритих джерел

Однією з таких новинок можуть стати, очікувані багатьма шанувальники яблучної техніки, оновлені навушники AirPods, які отримають номерне позначення — 3. У мережі вже ходить багато чуток про те, якими вони будуть. Але найчастіше експерти сходяться на думці про те, що вони отримають дизайн, схожий зі своїми "старшими братами" — AirPods Pro. У нових навушників буде більше часу автономної роботи, а також для більшої зручності, знімні амбушури. Але активна система шумозаглушення буде відсутня. Експерти вважають, що коштувати вони будуть, так само як і попереднє покоління. Очікується, що реліз відбудеться просто на сайті Apple, як і в разі AirPods 2.

Анонс може відбутися вже зовсім скоро, а саме наступного вівторка — 18 травня. Тоді ж, Apple може показати й нові функції для своєї музичної служби Apple Music. Серед її найбільш ймовірних оновлень — Apple Music може обзавестися новою системою Hi-fi в новій версії підписки за 10 доларів в місяць.

Для довідки: AirPods — це бездротові  Bluetooth навушники від компанії Apple Inc. Вперше вони були представлені в грудні 2016 року, а з моменту виходу завоювали визнання своїх користувачів, які, в першу чергу, відзначають їх зручність.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Apple випустить знімну батарею для iPhone, а також про те, що Apple полегшить життя власникам нової моделі iPhone.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини