Головна Новини HI-tech телефони Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні: скільки буде коштувати Play Pass
commentss НОВИНИ Всі новини

Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні: скільки буде коштувати Play Pass

В Україні без анонсів запрацювала система підписок на додатки від Google

13 травня 2021, 17:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Google запустила в Україні свій сервіс підписок на ігри та програми для Google Play. Його появу анонсували у світі ще в 2019 році, але він не працював у нашій країні. Нині у користувачів з України почав з'являтися доступ до підписки.

Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні: скільки буде коштувати Play Pass

Google Play Pass. Фото: з відкритих джерел

Це сталося без анонсів і заяв. Користувачі андроїд смартфонів і планшетів випадково почали виявляти на своїх пристроях нову функцію.

Компанія пропонує ознайомитися зі своїм сервісом абсолютно безкоштовно протягом одного місяця, а пізніше ця послуга буде коштувати 50 гривень на місяць. Можна заощадити цілих 25%, придбавши річний абонемент за 500 гривень. Цей сервіс можна випробувати одному користувачеві або в сімейному доступі, який досягає п'яти осіб.

Для довідки: Google Play Pass — це сервіс, аналогом якого є Apple Arcede для пристроїв на операційній системі iOS. Він пропонує оформити підписку на ігри та програми з Google Play без реклами і вбудованих покупок. На відміну від Apple, Google не фінансує виробництво контенту для своєї підписки.

Випробувати новинку можуть усі бажаючі, смартфони яких мають прошивку для Android версії 4.4 і новіше, Play Market, починаючи з 16.6.25. Також потрібно мати обліковий запис Google, яким керуєте конкретно ви, а не організація або батьки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Антимонопольний комітет оштрафував Google на 1 мільйон гривень, а також про те, що Google звинуватили у стеженні за користувачами Android.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини