Головна Новини HI-tech телефони Експерт розповів, що робити, якщо перегрівся смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, що робити, якщо перегрівся смартфон

Експерт Денис Кувіка розповів, як потрібно діяти, якщо ваш мобільний телефон дуже перегрівся

27 червня 2021, 14:35 comments1350
Поділіться публікацією:

Якщо смартфон часто перегрівається, його батарея швидше зношується і термін "життя" скорочується. Причини перегріву можуть бути різні, навіть банальний вплив високих температур. Але як "рятувати" ґаджет у таких ситуаціях?

Експерт розповів, що робити, якщо перегрівся смартфон

Що робити, якщо перегрівся смартфон (фото з відкритих джерел)

Експерт Денис Кувіка розповів, що в таку спеку потрібно ховати телефон від прямих сонячних променів, інакше можливий перегрів, а це погано відіб'ється на роботі мобільного пристрою.

Якщо ж проблема вже виникла, тоді варто покласти ґаджет у прохолодне місце, зняти з нього чохол і почекати, поки він самостійно охолоне. Бажано вимкнути на ньому непотрібні додатки та відключити інтернет. Про всяк випадок можна просканувати ґаджет антивірусом, адже перегрів може бути викликаний і роботою прихованого шкідливого програмного забезпечення.

Також фахівець зазначив, що в разі перегріву пристрою його не можна різко охолоджувати, інакше такий "шоковий ефект" зашкодить системі й із телефоном можна буде попрощатися.

Пам'ятайте, що деякі види акумуляторів можуть нагріватися під час високих температур, навіть якщо смартфон просто лежить у кишені, тому будьте пильні.

Нагадаємо, багато людей вже давно не уявляють свого життя без смартфонів, проте не всі знають, як зробити так, щоб він служив максимально довго. Експерти розповіли про кілька правил, виконуючи які ви зможете продовжити життя свого телефона.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ми навіть не здогадуємося, скільки помилок робимо щодо нашого смартфона. Розгляньте основні з них, щоб зберегти продуктивність і довговічність ґаджета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини