Головна Новини HI-tech технології Як продовжити життя вашому смартфону: експерти дали кілька порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як продовжити життя вашому смартфону: експерти дали кілька порад

Експерти розповіли про те, як продовжити життя смартфону

18 червня 2021, 16:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Багато людей вже давно не уявляють своє життя без смартфонів, проте не всі знають, як зробити так, щоб він служив максимально довго.

Як продовжити життя вашому смартфону: експерти дали кілька порад

Як продовжити життя смартфону. Фото з відкритих джерел

Експерти розповіли про декілька правилах, виконуючи які ви зможете продовжити життя свого смартфона:

1. Використовуйте спеціальні захисні плівки або скло.

Одна з найдорожчих деталей вашого смартфона це дисплей. Пошкоджений екран робить роботу з пристроєм скрутній, а то і неможливою. Експерти радять не нехтувати покупкою захисного скла або ударостійких плівок, оскільки це може вберегти користувача від зайвих витрат, пов'язаних з ремонтом екрану або купівлею нового телефону.

2. Міцний чохол

Зараз на ринку існує безліч моделей різних ударостійких чохлів на різний смак, які здатні не тільки вберегти корпус телефону від механічних пошкоджень або потертостей, але і доповнити його зовнішній вигляд.

3. Зайві додатки та файли

Видаляючи зайві програми та файли, ви зможете вберегти свій гаджет від "гальм", через те, що оперативна пам'ять пристрою не буде переповнена. Всі невикористовувані файли можна зберігати в "хмарі", а за необхідності – завантажувати назад на телефон.

4. Грамотна зарядка

Багато користувачів не знають, як правильно заряджати свій пристрій, а тому їх акумулятори швидше втрачають у свою місткість. Не варто залишати смартфон на зарядці на довгий час, не допускайте розряду батареї нижче 20%, знімайте телефон з зарядки до того, як він зарядитися повністю (досить 80-90%). Все це допоможе акумулятору служити вам довше.

5. Віруси

Встановивши антивірусний захист, а також уважно підходячи до звантаження різних програм і додатків, ви допоможете вашому пристрою працювати справно, а також забезпечите себе від втрати особистих даних.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як зрозуміти, що на вашому комп'ютері віруси, а також про те, що то категорично не можна робити в інтернеті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини