Головна Новини HI-tech телефони Поширені помилки, які допускають власники смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Поширені помилки, які допускають власники смартфонів

Щоб продовжити роботу та зберегти хороший стан телефону, варто уникати деяких дій

20 травня 2021, 08:41 comments1281
Поділіться публікацією:

Ми навіть не здогадуємося, скільки помилок робимо стосовно нашого смартфону. Розгляньмо основні із них, щоб зберегти продуктивність та довговічність гаджету.

Поширені помилки, які допускають власники смартфонів

Головні помилки які псують стан нашого телефону. Фото: mediasat.info

1. Носіння смартфона

Зазвичай ми не задумуємося, куди кладемо телефон. Кишені штанів та курток — не найкраще місце збереження смартфону, оскільки його можуть поцупити, пристрій може впасти та розбитися. Окрім того, часто буває, що власник телефону сідає на гаджет, забуваючи, що той у штанях.

2. Використання смартфона без захисного чохла

Інколи ми думаємо, що поводимося з гаджетами дуже обережно. Проте телефон може випасти в будь-який момент. Навіть, якщо він зберігається у сумці чи рюкзаку, поверхня може подряпатися. Тому, якщо бажаєте зберегти гарний вигляд гаджету, не забувайте про чохол та плівку чи захисне скло.

3. Зарядка

Багато громадян не дбають про стан зарядки та правильність зарядження телефону. Сьогодні експерти в даній сфері рекомендують підтримувати рівень заряду гаджета в межах від 20% до 90%.

4. Оновлення

Смартфон потрібно постійно оновлювати. Це покращує його характеристики, роботу та додає нові функції. Тому наступного разу не відхиляйте сповіщення про оновлення операційної системи телефону.

5. Чистка смартфона

Тут йде мова, як про очищення смартфону від непотрібних даних та програм, так і про зовнішню очистку. Досить часто користувачі самостійно проводять чистку даних роз’ємів невідповідними предметами типу зубочисток. Проте так можна тільки ускладнити ситуацію та пошкодити роз'єми. Щоб зберегти телефон, краще звернутися в сервісні центри, які займуться чисткою професійно.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв про 50 додатків, які швидко розряджають смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини