Головна Новини HI-tech телефони Додатки, які захистять вас від крадіжки особистих даних з смартфона - перелік
commentss НОВИНИ Всі новини

Додатки, які захистять вас від крадіжки особистих даних з смартфона - перелік

Крадіжка персональних даних з смартфону - поширене явище

28 лютого 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Вберегти персональні дані в наш час практично неможливо. Проте, існують спеціалізовані додатки, які можуть зберегти особисту інформацію. Ось кілька з них.

Додатки, які захистять вас від крадіжки особистих даних з смартфона - перелік

Програми які збережуть вашу конфіденційну інформацію - перелік. Фото: gazeta.ru

1) Access Dots.

Цей додаток контролює вашу камеру та мікрофон та не дає використовувати їх іншим програмам. Якщо ж підозрілі додатки використовуватимуть камеру чи мікрофон, вам прийде сповіщення. Access Dots працює в фоновому режимі. Програма не використовує багато оперативної пам’яті.

2) Fing.

Ця програма показує хто підключений до вашої мережі. Так ви зможете відстежити, які пристрою до вас підключені. Так ви можете легко визначити, запобігти несанкційованому використанню власної мережі та унеможливити її злом.

3) Jumbo.

Цей додаток подбає про те, щоб давні публікації з соціальних мереж не нашкодили вам. Jumbo допоможе назавжди видалити старі фотографії, листування та пости.

4) Norton App Lock.

Дана програма дозволяє встановлювати пін-код на сам телефон, окремі папки та додатки. В Norton App Lock є функція батьківського контролю, яка убезпечить дітей від шкідливої інформації.

5) GlassWire.

Захисна програма контролює всі активні процеси та програми на пристрої користувача. GlassWire покаже, які додатки діляться з операційною системою та іншими додатками персональною інформацією.

Нагадаємо, що останні кілька днів в Україні активно проводиться "зачищення інформаційного простору". Спочатку під заборону потрапило кілька Telegram-каналів, які публікують інсайдерську інформацію з вищих провладних кіл, а тепер — одразу 426 українських та російських сайтів. Подробиці ситуації читайте тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що потрібно для провадження 5G в Україні. Відповідь експерта читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини