Головна Новини HI-tech телефони Чому старі смартфони українців перестануть працювати з вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому старі смартфони українців перестануть працювати з вересня

Деякі додатки видаватимуть помилку логіна або пароля

25 серпня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Чому старі смартфони українців перестануть працювати з вересня

Старі смартфони в українському перестануті працювати, фото з відкритих джерел

Старі смартфони по всьому світі перестануть обслуговуватися компанією Google з 27 вересня. Про це повідомляють на сайті технічної підтримки Google.

У повідомленні йдеться, що такі дії спрямовані на забезпечення безпеки користувачів служб Google.

"Google більше не дозволятиме вхід на пристроях Android із ОС Android 2.3.7 або пізнішої версії з 27 вересня 2021 року", — йдеться в повідомленні.

Тож усі, хто має смартфон із застарілою операційною системою Android, не зможуть користуватися додатками Google: поштою Gmail, профілем на YouTube та додатком Google Мапи. Додатки служб Google видаватимуть помилку логіна або пароля.

Тому треба оновити операційну систему до версії Android (3.0+), якщо пристрій розрахований на оновлення операційної системи. Після оновлення видаліть старий обліковий запис та створіть новий. Інакше можна буде увійти до пошти та облікових записів лише через веб-переглядач за допомогою сайтів myaccount.google.com та mail.google.com.

Як писав портал "Коментарі", американська компанія Google готує оновлення для операційної системи Android TV 12. Як стало відомо, головною особливістю новинки стане відображення призначеного для користувача інтерфейсу в форматі 4K. Завдяки цьому користувачі смарт-телевізорів під керуванням цієї операційки отримають більш якісне зображення.

Видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google випустила нову бета-версію Android 12 для смартфонів. У ній для тестувальників будуть додані нові можливості. Стало відомо, скільки ще має вийти тестових версій Android 12 перед виходом стабільної версії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини